Kiemelt hírek Színes

A második gyertya is ég a makói koszorún

Farkas Éva Erzsébet polgármester Ábrahám Pál sportolóval, Dr. Bartháné dr. Farkas Margittal és Kondrát Zoltán református lelkésszel közösen gyújtotta meg a városi adventi koszorú második gyertyáját, a remény lángját.

Gajáta Fanni – Makó

Advent második vasárnapján is megtelt érdeklődőkkel a Makovecz tér. Ezen a hétvégén a reményt jelképező gyertyán volt a sor, amelyet Farkas Éva Erzsébet polgármester mellett Ábrahám Pál makói sportoló, Dr. Bartháné dr. Farkas Margit, a Szegedi Közjegyzői Kamara tiszteletbeli tagja és Kondrát Zoltán református lelkész gyújtott meg.

Ábrahám Pál ultramaratonista is ünnepi beszédet mondott. A sportoló elmondta, az elmúlt évek során, mióta fut rájött, hogy mi mindenért lehet hálás: akár egy pohár vízért vagy éppen a friss levegőért – mindenkit arra kért, hogy a hála érzését gyakorolják.

Galériánk:

navigate_before
navigate_next

A vasárnap műsor színvonalához közreműködött a Forgatós Táncegyüttes és a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola gyerekkórusa is. Egy meglepetés is érkezett, mivel a Télapó is befutott, hogy megajándékozza a jó lurkókat.