Hírek Kiemelt hírek Színes

Óvodásokkal ünnepeltek az újvárosi idősek

Ötéves fennállását ünnepelte idén a Makói Baráti Kör Nyugdíjas Klub, eddig minden évben volt karácsonyi rendezvényük. Ilyenkor különösen figyelnek egymásra a tagok.

Nagy Szabolcs – Makó

A Szikszai György Református Óvoda nagycsoportosai szerepeltek a Makói Baráti Kör Nyugdíjas Klub karácsonyi ünnepségén. A klub vezetőjétől megtudtuk, ez minden évben így volt eddig is, ötödik éve csinálnak közös rendezvényt az intézménnyel, amellyel nagyon jó a kapcsolatuk.

– Fennállásunk első évétől összegyűlünk karácsonykor is, és ilyenkor még jobban odafigyelünk a tagjainkra. A fő cél, hogy aki ide jár, az ki tudjon kapcsolódni, az esetleges otthoni problémákat is elfelejtsük, ebben a közösségben a jókedv uralkodjon – mondja Vígh Zoltán.

A klubvezető hozzátette: az újvárosi nyugdíjas közösség a legnagyobb a városban megalakulása óta, jelenleg is nyolcvanan vannak.

A gyerekek az előadásukért egy-egy tábla csokit is kaptak a nyugdíjas klubtól, Toldi János képviselőtől pedig egy-egy gyümölcsöt is. Az önkormányzati képviselő már annyira készül az ünnepekre, hogy még a Mikulásos nyakkendője is előkerült a szekrényből erre az alkalomra.

navigate_before
navigate_next