Belföld Kiemelt hírek Makó

Makó hotelei kapták a legjobb értékelést a turistáktól

A makói hotelek kapták a legjobb értékelést az utazóktól, a magyar városok közül, a trivago.hu szálláskereső weboldal értékelése alapján. A képen a Glorius Hotel belülről.

MH-MTI

A magyar városok közül Makó hotelei kapták a legjobb értékelést az utazóktól a trivago.hu szálláskereső weboldal adatai alapján, Magyarország pedig az európai országok rangsorában a 13. helyet szerezte meg – közölte a portál.

A trivago.hu minden évben elkészíti a legmagasabb értékelést kapott európai országok és magyar városok listáját több mint 175 millió utazói véleményt összesítő trivago Rating Index (tRI) alapján, ami nullától tízig terjedő skálán mutatja a hotelek értékeléseit. A 2018-as évre vonatkozó index az idei, 2017-es évben leadott utazói véleményeken alapul.

A makói hotelek kimagasló, 8,67-es pontszámot értek el a tízből, amivel a lista élén végzett. A Dél-alföldi régió kiemelkedően teljesített: a legjobb tíz magyar városból öt itt található. Főleg fürdővárosok kerültek be a legjobbak közé, mellettük Villány, Szentendre, Kecskemét és Szeged. Budapest, mint a turisták által leglátogatottabb úti cél, 8,32-es pontszámmal a 9. helyezést érte el.

Magyarországról az utazók külön kiemelték a hoteltulajdonosok európai viszonylatban is kiemelkedő elhivatottságát a vendégek és a szakma iránt. Az így elért 8,25-os pontszám ugyanakkor minimális visszaesés a tavalyi 8,32-es értékeléshez képest, amivel akkor az 5. helyet sikerült elérni – közölte a portál.

One Response

  1. “A makói hotelek kimagasló, 8,67-es pontszámot értek el a tízből, amivel a lista élén végzett.” Kiváló!
    Nagyon örülhetünk ennek az eredményes jó munkának! Köszönet a makói szálláshelyek vezetőinek és az összes dolgozójának! További sok sikert és sok elégedett vendéget!

Comments are closed.