Mikulás napján édességcsomaggal lepte meg a rászoruló gyerekeket a makói Háló Dóra. Száz tábla csokoládét gyűjtött egy közösségi felhívás nyomán a Szent István Egyházi Általános Iskola diákjainak.

Szabó Anita – Makó

– Az interneten olvastam a kezdeményezésről, hogy hátrányos helyzetű diákoknak lehet csoki adománnyal szebbé varázsolni az ünnepét. Egyből csatlakoztam a felhíváshoz és szerencsére sok ismerősöm is kedvet kapott a gyűjtéshez. Amin meglepődtem, hogy Budapestről küldték a legtöbb édességet – mondta az akcióról Háló Dóra, aki jelenleg jogi tanulmányokat folytat. – Ha nem ezt a pályát választottam volna, biztos, hogy gyerekekkel foglalkoznék. Nagyon jó érzés, hogy örömet szerezhetek azoknak a diákoknak, akik nem biztos, hogy kaptak volna ajándékot Mikulásra. A csokoládét mindenki szereti, ezért biztos célba talál ez a száz tábla – lelkesedett a makói fiatal, aki a SZIGNUM tanulóit lepte meg az édes ajándékkal.

– Mindig büszkeség számunkra, ha egy volt tanítványunk gondol egykori iskolájára és szívesen visszajár hozzánk. Az pedig külön egy szívet melengető érzés, ha jótékonyság vagy bármilyen közösségi kezdeményezés kapcsán segíti a most nálunk tanulókat és így a munkánkat is – fejezte ki köszönetét Horváth János igazgató, aki biztosított minket arról, hogy az adományokat a héten kiosztják a SZIGNUM-ban.

Mi pedig reméljük, hogy Háló Dórit és mindenkit, aki bármilyen formában segít a rászoruló embereknek, ma meglátogatja a Mikulás önzetlenségükért.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest