Kiemelt hírek Színes

Meglepte az apátfalvi gyerekeket a Mikulás

Volt zsákjában minden jó a Mikulásnak, aki ma az apátfalvi gyerekeket is megjutalmazta. A kicsik és nagyok csokoládét, illetve gyümölcsöt is kaptak a ősz szakállútól.

Gajáta Fanni – Apátfalva

Az apátfalvi önkormányzat jóvoltából Mikulás-napi műsoron vehettek részt a helyi gyerekek. Elsőként a 0-tól 3 éves korú kicsiket látogatta meg a ősz szakállú Mikulás. Az apróságok meglepődve néztek a piros ruhás emberre, de a bátrabbak még egy közös kép erejéig is odaültek a szüleikkel a Mikuláshoz.

navigate_before
navigate_next

Ezt követően az óvodás és alsó osztályos általános iskolás gyerekeket invitálta meg a település egy műsorra. A Faluházban a Sajtkukac duó lépett fel, akik ünnepi dalokkal és interaktív műsorral készültek a gyerkőcöknek. A 9 éves Sóki Rékát már hajnalban meglátogatta a Mikulás: csokoládét és baglyos fülbevalót hozott neki.

– Szeretem a baglyokat, mert nagy cuki szemeik vannak és olyan szépek! A csokoládét is kedvelem, az összes fajtát szívesen megeszem, lehet tejcsokoládés vagy éppen karamellás – árulta el Réka. Karácsonyra nemcsak feldíszíti a szobáját, hanem szüleinek is maga készít ajándékot.

navigate_before
navigate_next

A műsor után a gyerekek gyümölcsöt és csokoládét kaptak a Mikulástól. A könyvtárban a rászoruló családokat is meglepte az önkormányzat egy Szent Miklós-napi csomaggal.