Kiemelt hírek Színes

Székkutasi lányok nyerték a Galamb szelfi versenyét

Matók Kitti és Pap Szimonetta képe kapta a legtöbb lájkot a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola által meghirdetett szelfi versenyen.

Gajáta Fanni – Makó

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola ismét szelfi versenyt hirdetett az intézmény nyílt napja alkalmából a szegedi Pályaválasztási Napokon. A felhíváson több mint 60 kép készült az intézmény molinója előtt és végül a legtöbb lájkot – szám szerint 93 darabot – a székkutasi lányok, Matók Kitti és Pap Szimonetta kapta.

– A nyílt napra egy pályázat miatt mentünk. Nagyon szuperek voltak a különböző iskolák bemutatói. Bár nem a Galambba szeretnénk továbbtanulni, még bármi megtörténhet – tudtuk meg Kittitől. – A versenyre azért jelentkeztünk, mert megtetszett és így utólag a legjobb döntés volt, hogy részt vettünk rajta.

Kitti elárulta, örülnek a nyereménynek és már az elején is érezték, hogy van esélyük megnyerni, mivel a képükre sok lájk érkezett. Az iskola egy napra elviszi a két lányt a Hagymatikumba, ahol kikapcsolódhatnak a nagy továbbtanulási döntés közepette.

Főképünkön: Pap Szimonetta (balról) és Matók Kitti (jobbról). Forrás: Galamb József Mezőgazdasági Szakképző Iskola Facebook-oldala.