Kiemelt hírek Színes

Nyolcvanöten nyomoztak a Glorius vacsoráján

Interaktív vacsoraszínházi esten vettek részt ma az érdeklődők a Grand Hotel Gloriusban. A nyolcvanöt vendég detektívvé válva megoldott egy rejtélyes bűnügyet, miközben különleges fogásokat fogyasztottak a makói négycsillagos szállodában.

Szabó Anita – Makó

Izgalmas élményben lehetett része annak, aki részt vett december 2-án a Grand Hotel Glorius színházi előadással egybekötött vacsoráján.  A rejtélyes bűnügy megoldása közben, finom étkeket fogyaszthattak a nyomozóvá vált vendégek, akár egy Agatha Christie regényben.

– Makón először van lehetősége a vendégeknek arra, hogy egy ilyen különleges program főhőseivé váljanak. Detektívként egy gyilkossági esetet kell megoldania az asztalonként verbuválódott nyomozó csapatoknak. Nyomokat, indítékokat, az elkövetőt és a gyilkos fegyvert is le kell leplezni és közben az idővel és egymással is versenyezni. Nagyon örülünk, hogy sokak érdeklődését felkeltette az esemény – lelkesedett Farkas Diána, a makói négycsillagos szálloda értékesítési vezetője.

A krimi, a színház és a társasjáték kombinációját elegyítő vacsora bővelkedett titkokban és fordulatokban. Az olasz szerző, Lisa Moras: A kétely fátylai c. darabja alapján rendezett történetben egy gazdag iparmágnás halálának körülményeit kellett feltárniuk a nyomozó-vendégeknek. Izgalmas pillanatokat az egyes fogások közt zajló kihallgatások és a felszolgált étkek is tartogattak.

– Különleges fogásokkal készült Fodor Krisztián chef. Füstölt marhanyelv az előétel friss tormával, sütőtök krémmel és ánizsos cékla kristályokkal, amit sertés szűzpecsenye követ sültpaprika sziruppal, konfitált batáta korongokkal és zsenge tótbabbal. Desszertként pedig csokoládé kuglófot szolgálunk fel málnával és mascarpone habbal – tájékoztatott a sales manager.

A kulináris élmények mellett, közel háromórányi felejthetetlen szórakozás várta a résztvevőket.  – Most először veszünk részt ilyen eseményen. Nagyon izgalmasnak tűnt a felhívás, és egyébként is szeretjük a detektív történeteket könyvben és filmen is. Bízunk abban, hogy mi fogjuk megoldani a bűnügyet – tudtuk meg Vandra Szilviától, aki unokatestvérével érkezett az interaktív estre.

Megnyugtatásként annyit elárulhatunk, hogy nem kevés izgalom és fordulat után, a vacsora végére azért megoldódott minden rejtély.

navigate_before
navigate_next