A nap kérdésében arra kerestük a választ, hogy a makóiak mennyire használják ki a fürdő közelségét, és hogy mit szólnak a fejlesztésekhez.

Kiss Dániel – Makó

– Amikor felépült a fürdő, akkor volt egy bejárás és megnéztem. Nagyon tetszik és észrevehető, hogy a turizmus szempontjából fejlődött a város. Örülök, hogy tovább fejlesztik – mondta el Mészáros Éva, aki hozzátette, hogy mindezek ellenére nem szokott járni a fürdőbe.

Baranyi Éva nyáron látogatott el a Hagymatikumba, tetszett neki és valószínűleg a fejlesztés után többször is vissza fog járni. Szabó Sándorné is egyetértett abban, hogy a turizmus szempontjából jó, viszont a makóiakkal más a helyzet. – Nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, kevés a fizetés – tette hozzá.

A pénz mellett az idő az, amiért sokan nem jutnak el a fürdőbe. – Kollégista vagyok, így nincs rá idő, pedig szívesen mennék – mondta el Csányi Krisztina.

Szabó Györgyné szerint nagyon jót tenne az ízületeinek, szeretne elmenni, de sajnos a körülmények nem teszik lehetővé, nem jut oda, hogy elmenjen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest