Kiemelt hírek Színes

Az Ismerős Arcok koncerteztek Makón

Közel 20 éve van a zenei pályán az Ismerős Arcok. Az együttes kilencedik albuma októberben jelent meg: az új dalok az elmúlt két év európai és a világ eseményeire reflektál. Ezekből is mutattak be a makói közönségnek.

Gajáta Fanni – Makó

Két zenei stílus találkozott péntek este az Erdei János Városi Sportcsarnokban. Az adventváró koncerten elsőként a Good Company lépett a színpadra. A kisteleki banda az akusztikus rockban utazik, azonban népzenei hangzással bolondítják meg a dalaikat. A hegedű, a tuba, a gitár és a dob is megszólal egy-egy számban.

Őket az Ismerős Arcok követte. Az együttes lassan 20 éve van a zenei pályán és azóta számtalan daluk és albumok jelent meg. Legutóbbi korongjuk múlt hónapban debütált. A banda nem először járt Makón.

– Nagyszerű barátaink élnek a környéken. Ha most benéznétek az öltözőnkbe, akkor meglepődnétek, mekkora terülj-terülj asztalkám van, ami nem a csapat elvárása vagy rigolyája, hanem az itteniek szeretete. Ez nagyon jól esik nekünk és szeretettel jövünk ide – fogalmazott Nyerges Attila, az együttes énekese és dalszövegírója.

A mintegy két órás koncertre sokan voltak kíváncsiak: Makóról és a környező településekről is érkeztek rajongók.