Kiemelt hírek Színes

Máriótól kértek dalokat a makói piacozók

Közel egy éve járja a magyarországi piacokat Márió és a Kívánságpiac. A harmonikás vasárnap délelőtt Makóra érkezett a stábbal, hogy felvegyék a kívánságokat. Nemcsak számokat kértek a piacozók, hanem közös képet Márióval.

Gajáta Fanni – Makó

„Hűha, ugye ő a Márió?” – hangzott el sokak szájából ez és hasonló mondatok vasárnap délelőtt a makói piacon. A harmonikás lassan egy éve járja az országot és most Makóra esett a választás. A zenész nem először járt a Maros-parti városban, többször adott már koncertet a helyieknek, érdeklődőknek.

– El kell árulnom őszintén, hogy amióta forgatjuk ezt a műsort, többet jártam piacon, mint az elmúlt 20 évben. Nagyon pozitív a benyomásom. Az emberek is bizakodóan állnak hozzánk, így nagyon könnyű dolgunk van – fogalmazott Márió.

Sarkadi Józsefné nem véletlen érkezett a piacra: a harmonikás miatt látogatott ki, illetve egy-két alapanyagot is vásárolt a vasárnapi ebédhez. A zenésztől a „Boldogság az életemben” című dalt kérte.

– Imádom a zenéit, illetve a húgom is, és ha itt van a lehetőség, hogy kérni lehet tőle, akkor éltem vele. Az Erzsébeteknek és a lányomnak küldtem egy dalt. Nekem a kedvencem Máriótól a „Sárga rózsa”, de szerintem azt sokan kérték – mesélte Jolika néni, aki több koncerten is részt vett.

Márió nem unatkozik, ugyanis az országjárás mellett egy karácsonyi koncertsorozatra készül, illetve egy újabb albumon is dolgozik. A Kívánságpiac makói adása jövő év elején kerül adásba.

2 Responses

Comments are closed.