Hírek Kiemelt hírek Színes

A filmcsillagoké volt a főszerep a Hagymatikumban

A Filmcsillagok Napján előkerültek az igazi klasszikusok: filmek, zenék, színészek, akiket mindenki ismer és mindenki szeret. Ezek közül is kiemelkedett a legendás duó: Bud Spencer és Terence Hill, akiknek filmdalait is eljátszották a fürdőzőknek.

Kiss Dániel – Makó

Szombat délután mozivá változott a Hagymatikum, folyamatos vetítés és sok más színes program várta az érdeklődőket. A vendégek próbára tehették magukat, hogy mennyire ismerik a filmek világát a filmkvízben. A kérdéssorban helyet kaptak a nagy rendezők és az Oscar-díjról is szólt kérdés, de Leonardo DiCaprio sem maradhatott ki. Délután 3 órától pedig a Bud Spencer & Terence Hill emlékzenekar játszott a rendezvényen. A 90 perces koncerten felcsendültek a mindenki által jól ismert dalok. A hangulatot tovább emelte, hogy az együttes tagjai mind valamilyen ikonikus ruhadarabot és Bud Spencer-es pólót viseltek.

Az előtérben a gyermekeket kreatív sarok várta, illetve a vendégek az Ütős Tárlatot is megtekinthették, amelynek képeit Kovács Zsigmond KovZsi készített. A kiállításon több magyar és külföldi híresség volt látható, például Jackie Chan vagy Steven Seagal. A művész elárulta, hogy nagy rajongója egyébként Bud Spencer-nek és Terence Hill-nek, így nagyon örült a megkeresésnek. Akiknek pedig megtetszettek a karikatúrák, azok a helyszínen rajzoltathattak magukról egyet, legtöbben természetesen Piedone mellé kerültek az alkotáson. Kovács Zsigmond azt is elárulta, hogy a karikatúrák mindig belülről jönnek, ez természetesen köszönhető a 13 évnyi rutinnak is.

navigate_before
navigate_next