Kiemelt hírek Színes

Az óvodáknak gyűjtöttek a jótékonysági bálon

Minden évben megrendezi a Makói Óvoda a szponzori estjét, amelyen támogatni lehet a négy tagintézményt. Idén közel 160 fő vett részt a rendezvényen.

Gajáta Fanni – Makó

A Makói Óvoda tavalyi jótékonysági bálja jól sikerült: az akkori bevételből készülhetett el többek között az Erdélyi püspök utcai tagintézményben található a mezítlábas sétány, illetve hat darab tanulóbiciklit is tudtak vásárolni Hadik György és Sánta Sándor képviselők felajánlásaiból. Bába Andrásné, a Makói Óvoda intézményvezetője elmondta, a négy tagintézménynek már megvannak a kitűzött céljaik, amelyekre az idei adományt fordítani tudják.

A jótékonysági bál a retró jegyében telt, így a ’80-as és ’90-es évek magyar és külföldi slágerei is szóltak a bulin: Szandira, a Pa-dö-dőre, Hungáriára, az Első emeletre, a V.I.P.-re és Zoltán Erikára is táncolhattak a bálozók. Az óvónők egy meglepetés műsorral is készültek – a Wham! nagysikerű dalára, a Wake Me Up Before You Go-Go dalára táncoltak.

Sütőné Sebesi Tünde a férjével közösen érkezett a bálra. Mint elmondta, kislányuk, Sütő Barbara az Erdélyi püspök utcai intézménybe jár 2 és fél éves kora óta. Az anyuka egykor a FÉG óvodájába volt óvodása, ahová nagyon szeretett járni.

navigate_before
navigate_next

– Mind a négy óvodát végigjártuk, az összes nagyon tetszett, így nehéz volt a választás. Végül az Erdélyi püspök utcai intézményt választottuk, mivel körzetileg is odatartozunk – fogalmazott Tünde. Hozzátette, a jótékonysági bálra azért is jöttek el, mert remek alkalomnak tartják, ahol lehet ismerkedni más szülőkkel és az óvónőkkel is.