Hírek Kiemelt hírek Makó

Negyven zsák téli ruhát osztanak Makón és Rákoson

Az Élet Napos Oldala Egyesülettel közösen újabb ruhaosztási akciót szervez Weszelyné Véghseő Henriett települési képviselő. Az akció keretében összesen 40 zsák adomány érkezett Makóra, melyet egyenlő arányban, a két leginkább rászoruló körzetben, a Királyhegyesi utcai nyugdíjas klubban és Rákoson osztanak szét.

MH-Makó

A mártélyi székhelyű az Élet Napos Oldala Egyesület és Weszelyné Véghseő Henriett képviselő együttműködésének köszönhetően mintegy 40 zsák téli ruhákat, felnőtt- és gyermeköltözékeket, kabátokat, paplanokat tartalmazó adomány érkezett Makóra, hogy könnyebbé tegye a legrászorultabbak életét a téli időszakban. Az adományt két egyenlő részben a makói rászorulók számára a királyhegyesi nyugdíjas klubba, a rákosi és környező tanyavilágban élőknek pedig a rákosi kultúrházba szállították ki.

Nem ez az első alkalom, hogy az egyesület adománya megsegíti a rászoruló makóiakat. Októberben már 20 család kapott támogatásban az ENI Deák Ferenc utcai intézményében. A kezdeményezés akkor általános megelégedést váltott ki az érintettek körében.