Hírek Színes

Négy manccsal az ország élén

Bizonyára már sokan találkoztak Erzsébet Fenevadova nevével, aki az internet hősnője, első könyve egy évvel ezelőtt jelent meg, majd 11 hónapig volt bestseller a Puszi, Erzsi! – A világ macskaszemmel. Most pedig újabb két könyvet ad ki az elnök asszony. Fotó: Facebook

Tanács Dóra Gréta

A közösségi média sztárja lett hetek alatt az az Erzsébet Fenevadova, aki csupán tavaly bukkant fel először a könyvesboltokban. A Puszi, Erzsi! című könyv egy budai macska szemszögéből meséli el az élet nagy dolgait, különböző izgalmas sztorikat oszt meg.

Az úrinő pályafutása azonban túlmutat a könyvön, naponta több posztban osztja meg gondolatait a nagyérdeművel. Kiáll a bajbajutott állatokért, kalandjairól mesél a hátborzongató porszívóval, a rettenetes cicászat is szóba kerül, valamint harcol minél több tonhalért, de a közéleti bejegyzéseit is fontos kiemelni. Erzsi tervei nem elhanyagolhatók, hiszen világuralomra készül, erről minden nap lelkesen osztja meg terveit, aktuális álláspontját hazánk politikai helyzetéről. Ezeket napi 20 óra alvással piheni ki a Hotel Wardrobe Wellness Superior***** Elnöki Lakosztályában.

A több mint 65 ezer követővel rendelkező Erzsi alattvalója és eltartója Homonnay Gergely, aki gépelte és kiadatta Erzsébet mindhárom könyvét, hiszen ő jogilag mégiscsak egy macska, gépelni kifejezetten nehezen tudna, meg nem is akar – egyébként is ezért tartja Gergelyt.

A budai úrihölgy legújabb két könyve, Az elnökasszony –  A bundás választás, valamint az Erzsi bölcsességei már előrendelhetőek az interneten.