Kiemelt hírek Makó Programok Színes

Lelkes produkciók színesítik a szombati Szent Erzsébet bált

Szombaton este 6-kor rendezi hagyományos Szent Erzsébet bálját a makói Szent István Egyházi Általános Iskola. A tizenegy esztendeje alapított ünnepi alkalomra ismét színes műsorral készülnek a szervezők. Képünk a tavalyi bálon készült.

MH-Makó

A szombati Szent Erzsébet bálra az iskola, az idei célkitűzéseivel összhangban „lelkes” produkciókat állított össze. A színes és látványos műsorban táncos, énekes, zenei és a prózai számok szerepelnek majd, amelyek kötődnek a SZIGNUM báli hagyományaihoz. Köszöntik a névnaposokat, a tanári kar meglepetéssel készül, lesz kenyérszentelés és kézműves vásár a Korona Szálló dísztermében.

Farkas Éva Erzsébet polgármester az általa alapított „élő Rózsa-díj” átadását ezúttal is folytatja, a Makón szolgáló szerzetesnővérek munkáját szimbolikusan egy szál virággal köszöni meg az est folyamán.

A hagyományos alapítványi alkalom a névadóhoz méltón, továbbra is a jótékonykodás és az önzetlen adakozás színtere lesz. Saját kezűleg készített ajándéktárgyakkal készült az iskola közössége és annak támogató szervezete, a SZIGNUM Önkéntesek Szervezete, a SZÖSZ. A fergeteges hangulatot Csikota József zenekara biztosítja és ők keresik majd a táncparkett ördögeit is.