Kiemelt hírek Színes

Jótékonysági bál a lelei óvoda játszótere bővítéséért

A Manófalvi Manók és a Katicák színesítették a maroslelei óvodabál műsorát. A jótékonysági est bevételéből a helyi intézmény udvarán lévő játszóteret szeretnék bővíteni.

Gajáta Fanni – Maroslele

A Zengő Óvoda életében hagyománnyá vált, hogy jótékonysági bált szerveznek egy jó ügy érdekében. Az ilyen rendezvényeknek köszönhetően készülhetett el az intézmény udvarában a játszótér, amelyet a szombat esti bál bevételéből bővítenék.

Bányai Anita, az óvoda vezetője köszöntőjében elmondta, az óvodabál mindig egy olyan alkalom, ahol az összefogásra és az összetartásra is szükség van. Ez most sem volt másképpen, ugyanis telt ház fogadta a kicsik fellépését. Elsőként a Katica csoport, majd a Manófalvi Manók léptek a színpadra, hogy bemutassák a műsorukat.

Sokuk még a vacsora után is hangosan és vidám futkostak a faluházban. Török Jázmin is így tett barátnőivel. A maroslelei kislány katicákat erősítette, akik az Alma együttes Khumba című dalával készültek.

– Zebrák voltunk, de nekem a kedvenc állatom az oroszlán. Láttam az Oroszlánkirályt is, ami nagyon tetszett – árulta el a fellépés után Jázmin.

navigate_before
navigate_next

A bál jó hangulatáról Ajzelt József és Arany Tóth Attila gondoskodott.