Hírek Kiemelt hírek Makó

Már nem szaggat a kép: marad a makói tévé az Invitel csomagjában

A legutóbbi Invitel számlán arról értesítették az IPTV előfizetőket, hogy december 1-től kikerült a Makói Városi televízió az IPTV csomagból. A szolgáltató most elhárította a műszaki hibát, a makói tévé műsora marad a csomagban.

Korom András – Makó

Fellélegezhetnek mindazok, akiket érzékenyen érintett az Invitel novemberi számlájához csatolt általános szerződési feltételei azon módosítása, hogy a Makói Városi Televízió műsorát december 1-től kiveszik az IPTV programcsomagból. Mint megírtuk  a szolgáltató ezt műszaki okokkal indokolta, azzal, amit az inviteles hálózaton a makói tévé műsorát nézők is: azaz, hogy míg az adás hangja rendben volt, a kép kezdetektől fogva szaggatott volt. Ez pedig teljesen lerontotta a műsor élvezeti értékét. Az ügy szóba került a legutóbbi testületi ülésen is.

Kisistók Tímeától hétfőn este megtudtuk, hogy a szolgáltató műszaki emberei újabb megkeresésükre október kiszálltak a tévéhez, s végül elhárították az eddigi műszaki hibát.

És most hivatalosan is megerősítette az Invitel sajtószolgálata, hogy miután a tőlük független hibát sikerült elhárítaniuk, a Makói Városi Televízió műsora december 1. után is fogható lesz az Invitel IPTV csomagjában.