Kiemelt hírek Makó

Gyilkosság a Glorius vacsoráján

Interaktív színházi előadással egybekötött vacsorára invitálja az érdeklődőket a Grand Hotel Glorius. December 2-án este bárki detektívvé válhat és megoldhat egy rejtélyes bűnügyet, miközben csodás étkeket fogyaszt a négycsillagos makói szállodában.

Szabó Anita – Makó

Agatha Christie világába csöppenhet, aki részt vesz a Grand Hotel Glorius által szervezett interaktív vacsoraszínházi estjén. Makón először válhat bárki nyomozóvá és oldhat meg egy rejtélyes bűnügyet úgy, hogy közben finom étkeket fogyaszt.

– Programunk alatt a vendégek, mint detektívek, asztalonként nyomozó csapatokat alkotnak, az idővel és egymással versenyezve próbálnak egy gyilkossági esetet megoldani. Az egyes fogások közt zajlanak majd a kihallgatások és a cselekmény felgöngyölítése – árult el részleteket Farkas Diána. A négycsillagos makói szálloda értékesítési vezetője azt is hozzátette, hogy a történetben egy gazdag iparmágnás halálának körülményeit kell majd feltárniuk a nyomozó-tanoncoknak.

– A krimi, a színház és a társasjáték kombinációja lesz a december 2-i, péntek esti eseményünk. Garantáltan egy különleges élmény részese lehet az, aki vállalkozik arra, hogy ellátogat erre a titokzatos és fordulatos vacsorára – lelkesedett a sales manager, aki bátran ajánlja a lehetőséget egy kellemes programként, élmény ajándékként vagy meglepetésként mindenkinek.
Az izgalmas feladatok mellett, különleges kulináris pillanatok is várják a detektívjelölteket. Jó hangulat és közel háromórányi felejthetetlen szórakozás várja a résztvevőket, akik a szálloda recepcióján jelezhetik asztalfoglalásukat és kaphatnak bővebb információkat.