Hírek Kiemelt hírek Makó Sport

Bajnokira készültek a kis kézilabdások

Négy csapat vett részt a városi sportcsarnokban tartott Gyermek Szivacskézilabda Őszi Villámtornán. A fiatal játékosok hatalmas lelkesedéssel vágtak neki a versenynek.

Kiss Dániel – Makó

– Ez a mostani egy felkészülési torna, aminek a célja, hogy felkészüljünk a januártól induló bajnoki meccsekre – mondja Kozák István.

A makói U8 fiú csapat edzőjétől megtudtuk, több barátságos tornán is részt fognak venni a közeljövőben, mert fontos, hogy jó sportbaráti kapcsolatot építsenek ki a többi csapattal. Ezeken a tornákon továbbá lehetőség van a gyerekek képességeit is felmérni.

A Makói KC csapatának tagja, Köteles-Baunok Ivett 2 éve sportol, azt mondja rengeteget lehet belőle tanulni. Azt is elárulta, hogy jó hangulatban telnek az edzések, és hogy szeretné megnyerni a kupát.

Kubát Dániel szintén a makói csapatot erősíti, és fontosnak tartja a sport fejlesztő erejét, legyen szó magáról vagy a csapattársakról. – Remélem  az első helyezettek leszünk, de itt a játék a fontos ­– tette hozzá.

Dániel anyukája azt is elmondta, hogy náluk az egész családban nagyon fontos a sport, a férje is válogatott focista volt, a lányuk pedig élsportszerűen táncol, így nem véletlen, hogy a fia is ilyen korán kezdett el sportolni.

navigate_before
navigate_next