Hírek Kiemelt hírek Makó

A Nemzeti Konzultációs kérdőív kitöltésére buzdít a makói Fidesz

A helyi pártszervezet három napja külön standdal hívja fel a helybéliek és a környező településeken élők figyelmét a kérdőívek kitöltésének fontosságára. Czirbus Gábor helyi pártelnök ma délelőtt ma – délelőtt standolt a makói piac bejáratánál.

Korom András – Makó

Ezen és a jövő héten szeretnék felhívni a makóiak figyelmét, hogy megéreztek a postaládába a Nemzeti Konzultációs kérdőívek – mondta ma délelőtt, a piac főbejáratánál tartott sajtótájékoztatóján Czirbus Gábor. A Fidesz makói szervezete vezetője közölte, arra szeretnék felhívni a makóiak és a térségben élők figyelmét, hogy minél többen töltsék ki és küldjék vissza a kérdőívet.

– Kíváncsiak vagyunk az emberek véleményére, arra, hogyan látják a bevándorlás kérdését, azt amit Brüsszel ránk akar erőltetni. Arra, hogy a kormány megvédje az országot, szükség van az emberektől kapott felhatalmazásokra – mondta. Hozzátette: Makó nagyon jól teljesített a tavaly októberi, a bevándorlással kapcsolatos népszavazáson. – Akik itt élnek a határtól néhány kilométerre, sokkal jobban átérzik ezt a problémát, s a kérdés fontosságát, mint az Egerben, Tatabányán vagy Győrben élők. A szerb határszakasz lezárását követően ugyanis egyre többen jönnek Románia felől – mondta.

Hallgassa meg Czirbus Gábort: