Kiemelt hírek Színes

Kasza Tibivel halloweeneztek a fürdőzők

A Hagymatikum Fürdő életében már hagyománynak számít, hogy Halloween alkalmából egy hatalmas bulit rendeznek. Ez most sem volt másképpen: tökös ételeket ehettek a fürdőzők, a gyerekek cukorkát kereshettek és fellépő is volt.

Gajáta Fanni – Makó

Különleges halloweeni dekorációval is készültek a Hagymatikum Fürdő dolgozói a szombati bulira: denevérek, boszorkánykalapok, pókhálók és faragott tökök is helyet kaptak ez alkalomból a fürdő épületében. A marketing csoportvezetőtől megtudtuk, ez a rendezvény már hagyománynak számít a Hagymatikum életében.

– Idén olyan tökös ételek közül választhattak a vendégeink, mint a sütőtökös krémleves, a sütőtökös saslik és a tökmagos bundában sült csirkemell, illetve színes italokat is megkóstolhattak, mint a Frankenstein-koktélt, a sárkányfű italt vagy a végzetes korty koktélt – mondta el Lajtosné Papp Noémi.

Az egész napos program során a szaunamesterek hátborzongató szeánszokkal készültek a vendégeknek, illetve a gyerekek cukorkakeresésen vehettek részt. A hódmezővásárhelyi Kiszel Jennifer az öccsével közösen négymaroknyi édességet találtak.

– Az őszi szünetben nem szerettünk volna otthon unatkozni, ezért jöttünk most át ide anyával, a nevelőapukámmal és az öcsémmel. Nagyon jó itt, Atikával a zsebünkbe gyűjtöttük a cukorkát – mesélte a 10 éves kislány.

navigate_before
navigate_next

Ahogy már megszokhatták a fürdőzők, ma is két fellépő érkezett a Hagymatikumba: elsőként Kasza Tibi lépett a színpadra. Az énekes nem unatkozik, nemrég titokban megházasodott, sikeres a tévéműsora is, illetve egyfolytában újabb és újabb ötleteken agyal. Őt a Rising Starból ismert Balog Brigi követte, aki magyar és külföldi dalokkal szórakoztatta a közönséget.