Kiemelt hírek Makó

Kastélyparkba is kérhető esküvő a Gloriusban

Megkezdődött Makó első Esküvő Kiállítása a Grand Hotel Glorius szervezésében. A kétnapos rendezvényen mintegy 25 helyi szolgáltató segíti az érdeklődőket ajánlatokkal és személyes konzultációval a nagy nap megtervezésében. Bemutatásra került a gencsháti Návay kastélypark is, mint lehetséges új rendezvény helyszín.

Szabó Anita – Makó

Kislánykori álmok és romantikus regények lapjai elevenednek meg a Grand Hotel Glorius Esküvő Kiállításán bemutatott új rendezvényhelyszínét látva. A gencsháti Návay kastélypark a jövőben esküvőknek, fotózásoknak és más családi eseményeknek biztosít majd páratlan környezetet.

– Csodálatos a hely hangulata, és egy cseppnyi múltidézés lengi körül. Egyből bele lehet szeretni, és kiváló miliő kiránduláshoz, lánykéréshez, piknikhez és lakodalomhoz is. Ennek feltételeiről itt a szállodában adunk tájékoztatást. Szép bemutató anyag készült hozzá, Gilicze János és Urbancsok Zsolt fotóival – tudtuk meg Farkas Diánától, aki Madarászné Kocsis Lilivel együtt alkotta meg a képekhez illő szövegeket, amelyet a november 3-i kiállításon ismerhetett meg a közönség.

navigate_before
navigate_next

A négycsillagos szálloda munkatársai hetek óta munkálkodtak azon, hogy egy színvonalas és újszerű program keretében még ismertebbé tegye a Gloriust és szolgáltatásait.

– Akár egy nyílt napon, ma és holnap megtekinthető a Vigadó épület és tér, a konferenciaterem és a nászutas lakosztályunk is. Szeretettel invitáljuk azokat is a mostani programunkra, akik nem kifejezetten a házasságkötés témája miatt jönnek, egyszerűen csak szét akarnak nézni vagy érdeklődnek az általunk kínált lehetőségek iránt – tájékoztatott a sales manager.

A novemberi hétvégén mintegy 25 helyi szolgáltató mutatkozik be; operatőr, fényképész, profi sminkes, fodrász, esküvő- és utazásszervező, dekoros, vőfély, ceremóniamester, virágkötő, ruha- és ékszerkészítő állt a látogatók rendelkezésére. Mindegyik kiállítót felkereste a makói Túri Dzsenifer és vőlegénye, akik családtagjaikkal együtt, esküvőjük szervezéséhez kerestek ötleteket.

– Úgy tervezzük, hogy 2019 augusztusában házasodunk össze és már most tájékozódunk a részletek iránt. Konzultáltunk a szakemberekkel és kértünk árajánlatokat is. Nagyon hasznosnak tartom, hogy a ceremónia összes mozzanata itt közvetlenül megismerhető. Egészen más testközelből látni mi hogyan nézhet majd ki és a hangulat is jobban érzékelhető – lelkesedett a fiatal menyasszony, aki elárulta, hogy párjával közösen fognak majd mindenben dönteni a nagy napot illetően. Ebben a házigazdák és a terület szakemberei személyes egyeztetésekkel és tanácsadással is segítségükre vannak.

navigate_before
navigate_next

A kétnapos rendezvény pénteki alkalma menyasszonyi ruhabemutatóval zárult. Az Esküvő Kiállítás november 4-én, szombaton 10 és 14 óra között várja a látogatókat a Vigadó épületében.  A program ingyenesen látogatható.