Makó Színes

Kedves üzenetekkel ragasztják tele Makót

A Ragasszuk tele az országot kedves üzenetekkel kezdeményezéshez csatlakozott két civil szervezet Makón. Nem csak ragasztanak, járókelőknek is adnak egyet-egyet a fiatalok.

Nagy Szabolcs – Makó

– Egy kis kedvességet szeretnénk vinni a makóiak életébe – mondja Szabó Kitti, amikor megkérdeztük tőle, miért csatlakoztak a Budapestről indult, mostanra országossá nőtt kezdeményezéshez. A Velnök Diáktanács elnökétől megtudtuk, Makón először a SZIGNUM Önkéntes Szervezete indította el a kedves üzenetek kiragasztását, ehhez csatlakoztak ők is.

– Van aki saját ötletet írt le, de könyvekből vett idézeteket is írunk rá, vagy az interneten találtakat. Az a lényeg, hogy a kedvességen legyen a hangsúly. Mivel ezek post-it cetliken lesznek, olyan helyekre próbáljuk kirakni majd, ahol a széltől, esőtől védve vannak – mondta el Szabó Kitti.

A fiatalok pénteken több mint száz cetlit szeretnének kiragasztani a városban, valamint az utcán szembejövőknek is adni egyet-egyet. Szombaton pedig a SZIGNUM elől is elindul egy csapat, hogy kedves üzenetekkel ragasszák tele a várost.

navigate_before
navigate_next