Kék hírek Térség

Motorozás közben mutogatta a micsodáját

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a mindszenti férfival szemben, aki idén júniusban három nő előtt is szeméremsértő módon mutogatta magát Hódmezővásárhelyen. A kép illusztráció.

A vádirat szerint a férfi idén június 13-án kora délután egy hódmezővásárhelyi tanyabejáróban tartózkodva észrevette a tőle mintegy 40 méterre dolgozó sértettet, aki előtt a nadrágját bokáig letolta, a pólóját felhúzta és önkielégítést végzett.

10 nappal később, éjjel, Hódmezővásárhelyen a vádlott ismét motorkerékpárral közlekedett. Egy bicikliző nő mellé hajtott és a motoron ülve nadrágjába a nemi vágyának kielégítése céljából benyúlt. A vádlott mindeközben a sértett felé irányuló kijelentéseket is tett. A vádirat szerint a vádlott másnap éjjel Hódmezővásárhelyen ugyanazt a sértettet meglátva cselekményét megismételte, majd harmadnap éjjel ismételten követte motorjával a kerékpározó sértettet és a vádbeli cselekményét újra elkövette.

A vádirat szerint a férfi még egy hódmezővásárhelyi nőt követett 2017. július 22. és 24. napjain éjjel. Mindkét alkalommal a kerékpárral közlekedő sértett közelébe hajtott, felé irányuló kijelentéseket tett és motorozás közben önkielégítést végzett.

A járási ügyészség a vádlottat 3 rendbeli szeméremsértés vétségével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni – közölte az ügyészség.