Makó Színes

Sikeresen működik a makói Thermal Apartman

A város turisztikai vonzerejének növekedése motiválta Borbás Andrást, hogy szálláshelyet nyisson, közvetlenül a Hagymatikum szomszédságában. A makói informatikus mérnök a Thermál Apartmant saját családi házukból alakíttatta át tavaly. Az eltelt egy esztendő alatt számos pozitív visszajelzés érkezett a vendégektől, így a tulajdonos további fejlesztésekben gondolkodik.

Szabó Anita – Makó

Jelenleg az egyetlen, teljesen családbarát szálláshely Makón a Thermal Apartman.

– Négy külön bejáratú, nem dohányzó szobával rendelkezünk, amelyek megtervezésénél törekedtünk arra, hogy egy légtérben, de mégis külön tudjanak aludni a szülők a gyermekektől. Továbbá ingyenesen biztosítunk babaágyat és etetőszéket is, ha ez igényként merül fel. De természetesen azok is nagyon jól érezhetik magukat nálunk, akik egyedül, a párjukkal vagy baráti társasággal érkeznek hozzánk – tudtuk meg Borbás Andrástól, aki egy esztendeje, saját családi házukat átépíttetve nyitotta meg az apartmant, közvetlenül a Hagymatikum szomszédságában.

Az igényesen kialakított, modern és fiatalos vendéglátóhely nevének ötletét is a fürdő közelsége adta, a belső tereknél is a kék és barna szín dominál.

– Legfőbb szempontunk volt a hangulatos környezet megteremtése, ami a maximális kényelem mellett, eleganciával is párosul. Igényes berendezett szobák, tágas terasz és ingyenes parkolási lehetőség áll a hozzánk érkezők rendelkezésére – mondta a tulajdonos, aki nagyon jó kapcsolatot ápol más, helyi turisztikai egységekkel is. Ennek köszönhetően a vendégeik a közelben lévő, nemrégiben nyílt étteremben tudnak reggelizni, de természetesen biztosítanak lehetőséget egyéni ellátásra is. Teljesen felszerelt konyha és étkezésre, beszélgetésre alkalmas közösségi tér is igénybe vehető az apartmanban.

navigate_before
navigate_next

A szálláshely egy esztendős működése alatt számos pozitív visszajelzést kapott, ezért Borbás András további fejlesztésekben gondolkodik.

– Szeretnénk a vendégek elvárásaihoz igazodva újabb szolgáltatásokat kínálni. Ilyen például a kerékpár kölcsönzési lehetőség biztosítása, a csomagajánlatok és a családi programok kidolgozása – tájékoztatott az informatikai mérnök, aki ma már főállásban foglalkozik a Thermal Apartman vezetésével és szeretettel várja a pihenni vágyókat szálláshelyén, a Makovecz tér 6. alatt. További információk a thermalmako.hu oldalon találhatók.