Kisebb vita keveredett a közösségi oldalon a játszótérből, de az időjárásnak hála sikerült még ebben az évben kihelyezni. Kovács Sándor szerint kár, hogy mindenben politikát látnak a városban élők.

Nagy Szabolcs – Makó

A makói Facebook csoportban jelezte szeptember végén egy lakos, hogy a környéken élők szeretnék a Sírkert utcai játszótér bővítését. Sok kisgyerekes család használja ugyanis hétköznap délután, és hétvégéken is.

A többek között homokozóra vonatkozó kérés eljutott a körzet önkormányzati képviselőjéhez is, aki azt mondta tavasszal sikerülhet teljesíteni a lakosok kérését. Kovács Sándort ezután néhányan azzal vádolták a közösségi oldalon, hogy a választási kampány miatt, vagyis politikai céllal halogatja a város a viszonylag kis költségű bővítést.

A homokozó viszont nemrég meglett, örülnek is neki az ott élők. Az önkormányzati képviselőtől megtudtuk, a tavaszi időpontot azért mondta, mert nem akart felelőtlenül ígérni, az őszi időjárás miatt nem volt biztos abban, hogy még meg lehet csinálni.

A vénasszonyok nyara azonban hosszúra nyúlt, így nem okozott gondot a megvalósítás. A homokozó mintegy 100 ezer forintos költségét a saját képviselői alapjából állta Kovács Sándor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest