A Miniszterelnökséget vezető miniszter megtekintette az apátfalvi sportcsarnokot és a hitélet felől is érdeklődött a nagylaki templomban az ottani koszorúzásokon. A címlapfotón az apátfalvi koszorúzás.

Korom András – Makó/Makó járás

A Miniszterelnökséget vezető miniszter, a térség országgyűlési képviselője ma, szombaton délután az apátfalvi emléktáblán helyezte el koszorúját, a helyi képviselő-testület tagjaival, majd arra kérte Szekeres Ferenc polgármestert, hogy nyissa ki a helyi, kormánytámogatásból épült sportcsarnokot, hogy belülről is megnézze. A polgármester kérdésére elmondta, hogy bár azt a helyi iskolások már használják, teljesen kész majd csak januárban lesz.

Apátfalva

Lázár János ezt követően a nagylaki temető melletti emlékparkban helyezett el koszorút Locskai Zoltán polgármester és a képviselő-testület tagjaival, majd a szomszédos közösségi igényre épült templomba látogatott, s érdeklődött a helyi hitéletről.

Nagylak

A térség országgyűlési képviselője ezt követően Farkas Éva Erzsébet polgármester és a képviselő-testület tagjaival a makói Csanád vezér téri kopjafáknál, majd itt megtekintette a felújított II. világháborús emlékművet.

Makó

Szegvári Ernőné polgármesterrel és a helyi képviselőkkel közösen a kiszombori könyvtár előtti 1956-os emlékkőnél koszorúzott.

Kiszombor

Végül Hajnal Gábor polgármesterrel és a földeáki képviselőkkel koszorúzta meg a Szent László téri 1956-os emlékkövet.

Földeák.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest