Hírek Makó

Czirbus Gábor: a Jobbik báránybőrbe bújt farkasként viselkedik

– A makói Jobbik szembe megy a város álláspontjával és a makóiak véleményével a Hagymatikum fejlesztésével kapcsolatban  – jelentette ki Czirbus Gábor, a Fidesz makói szervezete elnöke.

Korom András – Makó

– Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a makói Jobbik nem támogatta a Hagymatikum fejlesztését – jelentette ki Czirbus Gábor, a Fidesz makói szervezete elnöke késő délelőtti, a gyógyfürdő előtt tartott sajtótájékoztatóján. Elmondta: úgy néz ki, hogy a Jobbik a városfejlesztési kérdésekről ugyanúgy politikát csinál majd, ahogy tette ezt a helyi oktatás ügyében is – utalt a JAG igazgatóválasztásra.

Czirbus Gábor hozzátette, nem is várnak mást a Jobbiktól, mely a 20 évet a 20 évért választási szlogenje ellenére, az elmúlt években csak a jelenlegi városvezetés munkájával kapcsolatos közérdekű adatigényléseket nyújt be a városházára, az előző húsz évvel nem foglalkozik. Czirbus Gábor szerint a Jobbik politikája csak a hatalomra kerülésről szól. A Fidesz makói elnöke hozzátette, hogy a frakciójuk pozitívan vette tudomásul, hogy van olyan ellenzéki képviselő – Marosvári Attila – aki megszavazta a beruházást, és ő is úgy gondolja, hogy szüksége van Makónak a gyógyfürdő fejlesztésére.

Hallgassa meg, Czirbus Gábor miért nevezte a makói Jobbikot báránybőrbe bújt farkasnak: