Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg első Esküvő Kiállítását a Grand Hotel Glorius. A makói négycsillagos szálloda helyi szolgáltatók közreműködésével szeretne ötleteket adni a nagy nap megtervezésében. Ajánlatokkal, sokféle lehetőséggel, személyes konzultációval és meglepetés helyszínnel várnak minden érdeklődőt november 3-án és 4-én.

Szabó Anita – Makó

A makói esküvő kiállítás egy nyílt nap megszervezésének gondolatából született meg. – Azt tapasztaltuk, hogy még mindig sokan vannak, akik nem ismerik a szállodát vagy nem gondolnak rá rendezvényhelyszínként. A házasságkötés témája egy lehetőség számunkra, hogy kitárjuk a kapuinkat és az érdeklődők közvetlenül ismerjék meg a szolgáltatásainkat – tájékoztatott Farkas Diána.

A Glorius értékesítési vezetője azonban nem csak a házasulandókat, hanem azokat is invitálja erre az alkalomra, akik céges vagy más családi rendezvényekben gondolkodnak.

– Megismerhető lesz a Vigadónk, a konferenciatermünk, a nászutas lakosztályunk és egy hozzánk tartozó, csodálatos helyszín is, amely egyelőre maradjon meglepetés. Annyit elárulhatok, hogy a szállodán kívüli, de kuriózumnak számító környezetet fogunk bemutatni – lelkesedett a sales manager, aki a novemberi hétvége többi részletét nem titkolta. Így megtudtuk, hogy nagyon fontos szempont volt számukra a program szervezésénél, hogy helyi szolgáltatóknak biztosítsanak megjelenési lehetőséget. Jelen lesznek a területhez kapcsolódó szakemberek, akiknek a köre folyamatosan bővül; operatőr, fényképész, profi sminkes, esküvőszervező, dekoros, vőfély, ceremóniamester és virágkötő áll majd rendelkezésre a két nap alatt a Vigadó épületében. Rendeznek menyasszonyi ruha bemutatót, megjelenik lovas hintó és a Ford T-modell is.

Azt, hogy mitől válik a Glorius kiállítása különlegessé, Fodor Krisztián chef fogalmazta meg. – Itt testközelben, a valós helyszínen, a lehetséges díszletek között zajlik majd az esemény. Ettől válik az egész hirtelen életszerűvé, mert rögtön megelevenednek a ceremónia egyes mozzanatai és szereplői.  Érzékelhető lesz a hangulat és így elképzelhető lesz egy esküvő teljes folyamata – mondta.

 

A házigazdák tisztában vannak azzal, hogy a szervezés nagyon komoly feladat, ezért szeretnének személyes találkozási lehetőséget és közvetlen tapasztalatokat biztosítani a látogatók számára. A kétnapos rendezvényen tanácsot lehet kérni akár a díszítés, a vendégváró falatok vagy a teljes menüsor megtervezésében is. 

– A lényeg számukra az, hogy a bizalom, az ismertség létrejöjjön, és valóban találkozzanak az egyes igények a megoldásokkal, esetleg új szempontokkal is. Nem terméket vagy szolgáltatót szeretnénk itt eladni, hanem megmutatni, mit lehet ebben a csodálatos környezetben, Makó szívében megvalósítani- hangsúlyozta Fodor Krisztián.

A makói Grand Hotel Glorius várja az érdeklődőket november első hétvégéjén, első Esküvő Kiállítására. A rendezvény ingyenesen látogatható.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest