Makó Térség

Rója István jelöltségét támogatják a makói és a vásárhelyi szocialisták

Töretlen a bizalom a makói és a vásárhelyi szocialisták körében is Rója István iránt. A két szervezet közös taggyűlésén ellenszavazat nélkül erősítették meg országgyűlési képviselő-jelöltségét. Rója a fideszes polgármestereknek is együttműködést ajánl.

MH-Makó/Vásárhely

A Magyar Szocialista Párt hódmezővásárhelyi és makói szervezete tegnap közös taggyűlést tartott, melyen ellenszavazat nélkül megerősítette Rója Istvánt képviselőjelölti tisztségében – közölték a szocialisták.

A közös taggyűlésen – írták – Rója István elmondta, hogy megválasztása esetén együtt szeretne működni azokkal az emberekkel, akik célul tűzték ki Magyarország felemelését, akik fontosnak tartják a demokratikus értékeket. „Ebben a munkában nem számít a pártállás. Adott esetben FIDESZ-es polgármesterekkel is együtt tudok dolgozni. Tőlem ne várják, hogy az ellenfeleimet pocskondiázzam, nem az én stílusom” – fejtette ki nézeteit Rója István, majd így folytatta: „Végre be kellene már temetni a két tábor közötti árkokat. Egyszer el kell jutni oda, hogy ne a különbözőségeket, hanem a hasonlóságokat hangsúlyozzuk”.

Az MSZP tagsága elfogadta Rója elképzelését és reményét fejezte ki, hogy a térség lakói is támogatni fogják a képviselőjelöltet – közölte az MSZP makói és hódmezővásárhelyi alapszervezete.