Hírek Makó

Hullámpalát kaptak a DK-tól Lőrincz Enikőék

A DK Segít program keretében vitt adományt a választókerületi elnök. Mucsi Tamás szerint ezt azért indították el, hogy a becsületesen dolgozó, gyereket nevelő családok boldogulásához járuljanak hozzá.

Nagy Szabolcs – Makó

– Alkalmi munkákból élek, de a betegségem miatt már nem is tudok úgy dolgozni, mint régen. Egyedül biztosan nem tudtam volna megcsináltatni a tetőt télire – mondja Lőrincz Enikő.

Édesanyjával és négy gyermekkel élnek a Honvéd városrészben, házuk szobái a tető rossz állapota miatt beáznak, ezért kért segítséget. Mucsi Tamással közösségi oldalon keresztül vették fel a kapcsolatot, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke pedig néhány napon belül eljött hozzájuk felméri a helyzetet – tudtuk meg Enikőtől.

A rossz tető miatt beáznak Lőrinczék szobái

– Az önkormányzat volt kint felmérni a lakást, ám eddig nem történt semmi, miközben néhány hullámpalával megoldható a probléma. Ezért vállaltuk, hogy a DK Segít program keretében hozzájárulunk a költségekhez. Ezt a programot azért csináljuk, hogy azok a családoknak, akik tisztességgel, becsülettel dolgoznak, nevelik a gyerekeiket, boldogulni tudjanak, mert szerintünk ez a legfontosabb – mondta el portálunknak Mucsi Tamás.

A választókerületi elnök hozzátette: összesen 16 hullámpalát vásároltak mintegy 40 ezer forintért, és nagyon szívesen segítettek volna a felhelyezésben is, ám Lőrinc Enikőék ezt már maguk is meg tudják oldani.