Mára biztossá vált, hogy a Jobbik váltja le a Fideszt, vagy senki más. Botka László, és ezzel az egész baloldal kiszállt a versenyből – értékelte a szocialista miniszterelnök jelölt lemondását mai makói sajtótájékoztatóján Kiss Attila, aki programja újabb részleteit ismertette.

Korom András – Makó

 A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a mezőgazdaságról elmondta: a mezőgazdaság teljes megszűnése elkerülésére három pontból álló programot kínál a makóiaknak. 1: állami támogatással élelmiszer-feldolgozó üzem létrehozását, a helyi gazdák összefogásával 2. zöldségnemesítő kutatóközpont a korábbi Hagymakutató hagyományaira alapozva, 3. megvizsgálnák a lehetőséget, hogy létrejöhetne-e zöldségtermesztési profilú egyetemi tanszék Makón.

De hallgassa meg mindezt Kiss Attilától:

A Jobbik képviselőjelöltje elmondta, számos makói középület van katasztrofális állapotban, ezért felújítanák a régi városháza épületét, és megvizsgálnák annak lehetőségét, hogyan tudnák ezt a fürdőhöz csatolni, rendeb hoznák a Lonovics utcai egykori árvaház, azaz a volt idegosztály épületét, hogy abban idősek otthonát létesítsenek. Kiss Attila hozzátette, hogy a kiszombori Rónay kastély felújítását és rendbetételét is szorgalmaznák.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest