Kék hírek Térség

Halálos baleset Apátfalva külterületén – videóval

Illegális migránsokat szállító kisbusz borult fel hajnali 2 órakor az apátfalvi autópálya felhajtónál. Egy ember meghalt, többen megsérültek.

MH-Apátfalva

A Csongrád megyei rendőrök ma hajnali 2 óra körül egy olasz honosságú, Mercedes gyártmányú kisbuszt akartak megállítani a 4434-es úton, Apátfalva külterületén. A jármű vezetője nem tett eleget a rendőri jelzésnek, ezért a járőrök követni kezdték. Nem sokkal később a kisbusz lesodródott az úttestről, majd felborult. A kisbuszban a tunéziai sofőr mellett 19 illegális migráns tartózkodott. A balesetben egy utas a helyszínen meghalt, kilencen súlyosan, nyolcan könnyebben sérültek, míg két személyt a mentőszolgálat életveszélyes sérülésekkel szállított kórházba.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A forgalomkorlátozás valamivel 8 óra előtt megszűnt, az úttest ismét teljes szélességében járható.

navigate_before
navigate_next

Fotó: police.hu

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása, valamint embercsempészés miatt indított eljárást a baleset feltételezett okozójával szemben.

Korábban írtuk:

Az M43-as autópálya apátfalvi felhajtójánál ma hajnali 2 óra körül egy illegális migránsokat szállító kisbusz borult fel. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

Az út balesettel érintett szakaszát a rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta. A járművezetők autópálya felé a 4451-es út felé kerülhetnek – közölte a rendőrség.