Színes Térség

A rejtélyek zárkáját is átadták a földeáki újrahasznosított napon

Pillepalackokból készült utcabútorokat készítettek a földeáki fiatalok. Az újrahasznosított napon játékokkal, bemutatókkal és kiállításokkal várták az érdeklődőket, akik megtekinthették a rejtélyek zárkáját is.

Báthory Anikó – Földeák

A MOBIL- Földeáki Fiatalok Egyesülete újrahasznosított napot tartott szombaton délután a község művelődési házában. Az érdeklődők megtekinthették Gila Olga sminkmester újrahasznosított anyagokból készült ruháit és fejdíszeit, megcsodálhattak felújított bicikliket, ügyességi és logikai újrahasznosított játékokat, valamint kézműves termékeket. Ezen kívül a résztvevők kipróbálhattak mozgásfejlesztő és egyensúlyozó játékokat, tölthettek totót értékes nyereményekért, és hennafestést is készíttethettek.

navigate_before
navigate_next

– Pillepalackokból készítettünk a helyi fiatalokkal utcabútorokat, amelyeket az egészségház udvarán helyeztünk el – mesélte Bakos Adrienn, az egyesület elnöke. – A pincében pedig elkészült a rejtélyek zárkája, amelyben csapatépítő játékok zajlanak. Egyelőre csak próbajátékokat tartottunk, ezek nagy sikert arattak a résztvevők körében.

Ezentúl folyamatosan várják olyan csapatok jelentkezését, akik szeretnének játszva kiszabadulni a rejtélyes pincehelyiségből.