Földügyekkel, devizahitellel és közmű szolgáltatókkal kapcsolatosan is kérték a térség országgyűlési képviselőjének segítségét.

Nagy Szabolcs – Makó

– Nem láttunk már más megoldást, csak azt, hogy eljövünk a miniszter úr fogadóórájára – mondja Kerepes László a térség országgyűlési képviselőjének irodája előtt. Az idős férfi és neje Makó-Rákosról érkezett, föld ügyben kér segítséget.

– A nejem, amikor elhunyt az édesanyja örökölt körülbelül egy hektár földet. Ennek valahol a Kossuth TSZ-nél kellene most lennie, de mindig elküldenek, pedig hosszú ideje járunk utána. A nejemnek három testvére van, ők annak idején gond nélkül hozzájutottak az örökséghez, csak ő nem – tudtuk meg Lászlótól.

A férfi szerint ennek a földnek az értéke mintegy 1,5-2 millió forint most, ezért nem szeretnének lemondani róla, ám hiába próbálják kinyomozni, nem jutnak előrébb a megoldáshoz.

A térség országgyűlési képviselőjének mostani makói fogadóórájára összesen tizenkilencen jöttek, a földdel kapcsolatos ügyek mellett szó volt devizahitelről, közmű szolgáltatókkal kapcsolatos problémákról, de volt aki fogyatékossági támogatással kapcsolatban kérte Lázár János segítségét.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest