Hírek Kék hírek

Apátfalván csúszott le a kamionról a román harckocsi

A 43-as főúton, Apátfalván korábban egy kamionról lecsúszott a rakománya. A 43-as km-nél a fél útpályát lezárták, rendőrök irányítják a forgalmat – közölte az utinform. Főképünket Antal Dániel fotózta.

MH-Apátfalva

Nem mindennapi látványnak lehettek szemtanúi az apátfalviak: a lámpás kereszteződésnél lefordult egy tank arról a kamionról, amely szállította. Sokan érdeklődve nézték, illetve fotózták is román harckocsit. Huber Krisztiántól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, a II. világháborús román harckocsi miatti műszaki mentés még mindig tart, így aki a 43-as főúton, Apátfalva felé közlekedik rendőri irányításra számítson.

Fotó: Siprikó Renáta.

2 Responses

  1. Ez most komoly ? Vagy a kép csak illusztráció az eseményhez , nem valós ? Mert hogy a képen látható BMP se nem tank , se nem 2. világháborús . A ’70-es években hadrendbe állított lövészpáncélos , lövészkatonákat szállító páncélozott szállító jármű .

  2. Balfasz vagy édesöcsém, mióta harckocsi a BMP? A II. világháborúban még mutatóban sem létezett ez a csapatszállító jármű…

Comments are closed.