Hírek Makó

Ilyen lehet az új Kálvin utcai rendelő

Az új Kálvin utcai rendelő tervezésével kapcsolatban tájékoztatták a napokban az ott dolgozókat. Javaslataikat, ha lehet figyelembe veszik a tervezésnél.

MH-Makó
Az új rendelő tervezése miatt egyeztetek a napokban a jelenlegi rendelőben dolgozó háziorvosokkal, fogorvosokkal, gyermekorvosokkal, gyógyszerészekkel és a védőnői szolgálat munkatársaival. A munkaközi terveket a tervezők és az orvostechnológusok mutatták be az egészségügyi ellátást biztosító szakembereknek, akik elmondták róla a véleményüket. Javaslataikat és megjegyzéseiket a jogszabályi előírások figyelembe vételével kerülnek be a tervekbe.

navigate_before
navigate_next

Farkas Éva Erzsébet polgármester a megjelenteknek elmondta: a tényleges kivitelezés, a tervezési folyamat befejezése és a közbeszerzési eljárás lezárása után, várhatóan jövő év elején indulhat. Az orvosok megköszönték a tájékoztatást és azt, hogy bepillantást nyerhettek a makói polgárok egészségét szolgáló, a 21. század igényeinek megfelelő modern rendelő terveibe.

Az átmeneti időszakban a jelenlegi elképzelések szerint a Kálvin utca 24. alatt lévő egészségügyi szolgáltatásokat a város különböző, belvároshoz közeli pontjaira helyezik át. Ezekről időben tájékoztatják a makóiakat – közölte a városháza.

2 Responses

  1. Nagyon szép, csak az a kérdésem, hogy a gyermekrendelő részében lesz e külön váró a már meggyógyult és igazolásért érkező gyerekeknek? A régi helyen sajnos a betegek közt kellett várni az éppen meggyógyult gyerekekkel, hogy megkapjuk az igazolást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.