Hírek Térség

Vidáman telt az idősek napja

A napokban rendezték a Csongrád Megyei Aranysziget Integrált Szociális Otthon Nagymágocsi Kastélyotthonában az Idősek Napját.

MH-Nagymágocs

A nagy sikerű műsor délelőtt 10 órakor kezdődött. Nacsa Árpád helybéli fogatos vezette fel a Szegvári Dobbantó Néptáncegyüttes tagjait, akik a színpadon egy rövid tánccal nyitották meg a rendezvényt. Ezután Drubináné Fodor Katalin intézményvezető asszony köszöntötte az egybegyűlteket. Beszédében hangsúlyozta, hogy rendezvényük az idősekről, az idősekért szól. Majd Nagymágocs polgármestere, Szebellédi Endre István osztotta meg ünnepi gondolatait, amely többek között a társadalmi megbecsülés fontosságát hangoztatta. A köszöntők után nyílt meg Török Ottília, kortárs képzőművész kiállítása, aki különleges bemutatót hozott az intézmény nagymágocsi telephelyére.

navigate_before
navigate_next

A színpadi programsorozat a Jazzarosa fellépésével kezdődött. Horváth Piroska és zenekara kellemes zenéjével minden jelenlévőt elvarázsolt. A rendezvényen felléptek több műsorszámmal is az otthon lakói és dolgozói is, többször szerepelt a színpadon az Európa Nívó-díjas Szegvári Dobbantó Néptáncegyüttes és a helyi Nefelejcs Népdalkör és a Napraforgó Citerazenekar is szórakoztatta a közönséget. Eközben bográcsokban rotyogott az ízletes marhapörkölt, amelyet minden ellátott és vendég rendkívül ízletesnek talált. Az ebéd és a délután hangulatáról Sándor Csaba gondoskodott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.