Makó színes

Stone is fellépett a gerizdesi napon

Bár néhány programot elmosott az eső, miután elvonultak a felhők, rengetegen látogattak ki a gerizdesi játszótérre, hogy megnézzék az erős ember bemutatót és Stone fellépését.

Gajáta Fanni – Makó

Negyedik alkalommal rendezték meg a Gerizdes városrész napját. Idén az égiek nem voltak kegyesek, így több program – többek között a térzene, a mazsorett és ugrókötél bemutató, illetve a bűvész műsor – elmaradt, de miután elvonultak az esőfelhők, sokan látogattak ki a játszótérre. Tóthné Libor Mária, „Limara” nem a helyszínen sütött, az eredmény ugyanaz volt: gyorsan elkapkodták a finom hagymás pogácsákat.

Farkas Éva Erzsébet polgármester és Marosvári Attila képviselő is köszöntötte a kilátogatókat. A város első embere ismertette, hogy milyen beruházások történtek – mint például több utcában járdát építettek és önkormányzati bérlakások is felújultak – a városrészben, és azt is elmondta, mintegy 50 fiatal családnak adtak át bébikötvényt Gerizdesen.

navigate_before
navigate_next

Marosvári Attila elmondta, a negyedik alkalommal megszervezett városrészi napon a kicsik és az idősebbek is jól érezhették magukat: a gyerekek kreatív sarokban vagy a játszótéren játszhattak, a felnőttek pedig az erős emberek versenyét és Stone fellépését is meghallgathatták.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.