Hírek Térség

Sportnapokon járt Lázár János

A kiszombori és a maroslelei napokra látogatott el Lázár János Miniszterelnökség vezető miniszter, a térség országgyűlési képviselője. Előbbinél a gyerekek sorversenyét, utóbbinál a motoros felvonulást tekintette meg.

Gajáta Fanni – Kiszombor/Maroslele

A Kiszombori Közösségi Napok és a Lelei Napok zárónapja a sportról szól. Kiszomboron a sportpályán focimérkőzések zajlottak, míg a Dózsa György Általános Iskola Felső Tagozatának tornacsarnokában sorversenyeken vettek részt a diákok. Az udvaron pedig a helyes közlekedésről tanulhattak, illetve papírsárkányt reptethettek és a szegedi Csibész Kutyaiskola bemutatóját nézhették meg a kicsik és a nagyok egyaránt. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, a térség országgyűlési képviselője is ellátogatott a településre, ahol Szegvári Ernőné polgármesterrel találkozott, de megnézte az iskolások sorversenyét, illetve a kutyás bemutatót is.

Galéria:

navigate_before
navigate_next

Maroslelén is a sportpályán zajlott az élet: utánpótlás focicsapatok és bajnoki mérkőzések meccsei folytak a füvön. Idén első alkalommal szerveztek motoros felvonulást a településen, amelyre több mint 80-an regisztráltak fel előzetesen a környező településekről, városokból. Erre a rendezvényre is ellátogatott Lázár János,  aki Martonosi György polgármesterrel is találkozott, a motorosokkal is szót váltott.

Galéria:

navigate_before
navigate_next