Hírek Térség

Jókedvű nyárzárás Ambrózfalván

A település apraja-nagyja részt vett az egész napos programon. A polgármester szerint minden közösség igényli a minőségi szórakozást, és ebben az önkormányzat is igyekszik segítséget nyújtani.

Nagy Szabolcs – Ambrózfalva

Elsősorban a gyerekeket örvendeztette meg nap közben programokkal település falunapján az önkormányzat, így nem csoda, hogy Ambrózfalva főtere mosolygós gyerekekkel és szüleikkel telt meg a szombati napon.

Az ugrálóvárban kifulladásig szórakozhattak a kisebbek, de nem maradhatott el az arcfestő stand sem, ahol persze egymásnak adták át a helyet a gyerkőcök. A hangulatra már napközben sem lehetett panasz.

– Nagy igény van a kistelepüléseken is a hasonló rendezvényekre, de nem sűrűn engedheti meg magának anyagilag ezt az önkormányzat, évente többször biztosan nem. Kisebb programokat természetesen szoktunk csinálni, a mosatni falunaphoz ráadásul az országgyűlési képviselőnk is jelentősen hozzájárult, így egy nagyobb rendezvénnyel tudtuk zárni a nyarat – tudtuk meg Csirik László polgármestertől.

A gyerekek számára az egyik legnagyobb élményt a rendőrség bemutatója tartogatta, a bátrabbak nem kímélték az eszközöket, amit az egyenruhások magukkal hoztak. A szolgálati autó, és persze főképpen annak jó hangos szirénája sem maradt kihasználatlan.

A nagy érdeklődést jól mutatja, hogy az ebédből is több mint négyszáz adag fogyott. A késő estig tartó szórakozást helyi és környékbeli tánccsoportok is színesítették, sztárvendégnek pedig Balázs Palit sikerült megnyernie a településnek egy koncert erejéig. Aki pedig még ezután is bírja tartani a lépést, az utcabálon mulathat az ambrózfalvi falunapon.

navigate_before
navigate_next