Egyéb

Négy kihagyhatatlan őszi kiegészítő férfiaknak

Véget ért a nyár, beköszönt a hidegebb időjárás és az esős, őszi hónapok. Mindenki előveszi a melegebb ruháit és az ősziesebb kiegészítőit, azonban mik is azok az alap darabok, amik időtállóak, stílusosak és megfelelő áron lehet hozzájuk jutni?

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit minden férfi szívesen hordana még egy hideg, esős, őszi napon is.

Sapka

A hűvösebb idő bekövetkeztével egyre több alkalomkor fontos sapkát viselni, főleg uszoda után, vagy ha valaki rövidebb hajjal rendelkezik. Manapság ismét divatba jött a kalapok viselete a férfiak körében is, hiszen azon kívül, hogy remekül kiegészíti az öltözetet, egy minőségi kalapot hosszú évekig lehetséges használni. Természetesen nem mindenki kedveli a kalapok viseletét, azonban a Trendhim nevezetű, dán webshopban rengeteg különböző sapka közül is tudunk válogatni. Az egyszerű pamut sapkáktól kezdve az egyedibb baseball sapkákig számtalan különböző kiegészítő megtalálható az áruház választéka között és az esetleges mérethiánytól sem kell tartanunk, hiszen minden termék raktárból érkezik.

Karkötő

Manapság már nemcsak a nők körében népszerű a karkötők viselete, hiszen azon kívül, hogy stílusosak, szépek, rengeteg olyan darabot találunk a webshop választéka között, amiket számtalan hasznos tevékenységre fel lehet használni.

Az idei nyáron két karkötő örvendett nagy népszerűségnek, a paracordból fonott karkötő és a hajókötélből készített darab. Egy érdekesség a paracord anyagról, amit kevés ember tud, hogy számtalan országban ezt az anyagot használják fel mint általános hadi kötélzet, hiszen nemcsak, hogy 250 kilogramm teherbírású, azonban kibontva akár 3 méter hosszúságú is lehet. A legtöbb darabank igazi őszi színe van, hiszen a fekete színtől kezdve a narancssárgán keresztül a khaki zöldig minden színben megtalálhatóak a karkötők. A kirándulók által kedvelt kiegészítőt számos hasznos tevékenységre fel lehet használni, mint például kutyapórázként, óraszíjként, cipőfűzőként, de akár függőágyként is tökéletesen megállja a helyét. A sportosabb, vagányabb darabokon kívül számtalan bőrből vagy gyöngyből készült darab közül tudunk válogatni, ami remekül passzol akár egy elegánsabb, akár egy hétköznapibb öltözethez is.

Csokornyakkendő

 

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel, öltönyt vagy olyan elegánsabb öltözetet, amihez egy csokornyakkendő vagy egy hagyományos nyakkendő tökéletes kiegészítő. Azonban manapság már a csokornyakkendő viselete rengeteg különböző stílusú öltözethez passzol, akár egy elegánsabb öltözethez, akár egy egyszerűbb, hétköznapibb ruházathoz is fel lehet venni a kiegészítőt. Ha valaki mégis maradna a klasszikusabb, elegánsabb ruházatnál, egy fehér inggel, szövet nadrággal és egy elegánsabb cipővel tökéletes benyomást kelt.

Egy érdekesség a kiegészítőről, amit kevesen tudnak, hogy a csokornyakkendő alakja az 1870-es évek óta aligha változott valamit, kizárólag a felhelyezésének módja. A webshopban igen nagy a választék csokornyakkendők terén is, hiszen az alapszínű, egyszerűbb daraboktól kezdve a bohémabb stílusú, különlegesebb darabokig minden fajta megtalálható. Egy fontos szabály, amit minden férfinak fontos tudnia, hogy öltönyhöz nem illik csokornyakkendőt felvenni, csak és kizárólag hagyományos nyakkendőt.

Táska

Mindenkinek szüksége van egy táskára, ami praktikusan pakolható, elfér benne minden szükséges dolog és kényelmes viselet közben, hiszen ezzel megelőzzük az esetlegesen felmerülő hátproblémákat. Az online áruházban a hátizsákokon kívül sporttáskákat, oldaltáskákat, laptoptáskákat, de akár neszeszereket is tudunk vásárolni. A cég leginkább a bőr táskák gyártására specializálódott, ezáltal minden darabot kizárólag prémium minőségű marhabőrből készítenek, ami több éven át kiválóan bírja a mindennapos használatot. Mi sem bizonyítja jobban a kiegészítők kiváló minőségét, minthogy minden darabra négy év garanciát vállal a cég. Egy minőségi, stílusos táska pont ugyanannyira fontos kiegészítő, mint egy igényes, szép pénztárca.

Minden terméket 1-5 munkanapon belül ingyenesen kiszállít a cég, ezen felül pedig esetleges problémák esetén 356 napos pénzvisszafizetési garanciát is biztosítanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.