Galéria Makó színes

Hatalmas buli volt az Edda szombat esti koncertje

Ezrek gyűltek össze a 27. Hagymafesztivál második napján az Edda Művek koncertjére. A tömeg együtt énekelt Pataki Attilával és bandájával. A 43-as főút sem volt üres, sokan ott találkoztak egy-egy beszélgetés erejéig.

Gajáta Fanni – Makó

Délután sem maradtak program nélkül azok, akik kilátogattak a makói Hagymafesztiválra. A helyi civilek – többek között a Mako Budo Klub aerobik szakosztály, a Maros Táncegyüttes és a Kelly Tánccsoport – bemutatóját a Haramia együttes koncertje követte, majd Farkasházy Réka és a Tintanyúl zenekar is fellépett a főtéri nagyszínpadon.

18 órától a The Garde pörgette fel a hangulatot, majd őket az Edda Művek követte. Pataki Attila és csapata hatalmas bulit csapott a főtéren, ezrek előtt, akik egy emberként énekelték a jól ismert dalokat. Nemcsak makóiak, hanem a térségből is érkeztek érdeklődők a koncertre.

Galéria:

navigate_before
navigate_next

Míg a nagyszínpadon a fellépések zajlottak, az emberek egy része a 43-as főúton kialakított sörpadokon foglaltak helyet. Régi barátok találkoztak újra vagy épp családok kapcsolódtak ki finom falatok vagy italok mellett.

És még nincs vége: vasárnap, a Hagymafesztivál utolsó napján, a Ramazuri Bábszínház, Oszvald Marika, Janicsek Roland és Janicsek Renáta, Luigi és helyi civilek is fellépnek.

2 Responses

  1. Nagyon színvonalas az idei Hagymafesztivál, óriási ötlet a főútra telepített pavilonok!

  2. Gratulálok a szervezőknek, nagyon szuper volt minden program. Részt vettem a családommal mind a három napon, életem legnagyszerűbb hagymafesztiválja volt. Köszönjük.?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.