Makó színes

Alig akarták elhinni, hogy Glorius hétvégét nyertek

Egy hét alatt kétezren osztották meg és hatvanezren tekintették meg az interneten az InfoPont Makó Hagymafesztivált beharangozó plakátját. A játék fődíjaként a szerencsés nyertes az ünnepi hétvégén a Grand Hotel Gloriusban szállhatott meg. Az orosházi Csőke család nagyon örült a lehetőségnek.

Szabó Anita – Makó
Augusztus 29-én töltötte fel a makói Városmarketing Iroda a közösségi oldalára a Hagymafesztivál beharangozó plakátját, amelyhez egy nyereményjátékot is kapcsolt. – Meghirdettük, hogy a megosztók és lájkolók közt kisorsolásra kerül a helyiek közt egy családi jegy a Hagymatikumba, valamint a vidékiek számára erre az ünnepi hétvégére egy három napos, két éjszakás szálláslehetőség a Grand Hotel Gloriusban – tájékoztatott Barna Gábor.

A helyi turisztikai központ vezetője elárulta, hogy egy hét alatt óriási népszerűségre tett szert a kampány, kétezren osztották meg és hatvan ezren tekintették meg a felhívást. Közülük sorsolták ki a szerencséseket; a makói Franka Franciskát és az orosházi Csőkéné Bánki H. Szilviát, aki férjével, Norberttel és két kisfiukkal a négycsillagos szállodában töltheti a Hagymafesztivál három napját.

– Nagyon örültem a fődíjnak, bár először alig akartam elhinni. Csak néha nevezek be hasonló játékokba, de most először sikerült nyernem. Makón korábban csupán a strandon voltunk, így ez a rendezvénysorozat most újdonság nekünk. Szeretnénk minél több programon részt venni majd – avatott be terveikbe Szilvia, aki már a pénteki éjszakát a hotelben töltötte a család férfi tagjaival együtt.
– Csodálatos a Glorius, nagyon tetszik mindannyiunknak. Számunkra ez egy teljesen új élmény és igazán jól érezzük magunkat – lelkesedett a házaspár, aki úgy gondolják, lazításként kipróbálják majd a szálloda szolgáltatásait és természetesen felfedezik a város nevezetességeit is.

Minden bizonnyal élményekben gazdag és szép hétvégét töltenek majd a Hagymafesztivál ideje alatt városunknak, amire biztatunk minden látogatót is. Aki most a játékon nem nyert, ne búsuljon, mert az InfoPont csapata a jövőben is tervez hasonló akciókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.