Idén is az “Év Feltörekvő Fürdője” kategóriában indult a makói Hagymatikum Gyógyfürdő az Év fürdője közönségszavazáson. Országosan az 5., míg a megyei rangsorban az 1. helyezést érte el.

MH – Makó

Idén harmadik alkalommal hirdették meg az Év fürdője versenyt. A közönségszavasát idén is a termalfurdo.hu szervezte a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. A versenyben közel 200 hazai fürdő mérettette meg magát, 2017. június 1. és augusztus. 31 között, összesen 167 ezer szavazat érkezett, három kategóriában lehetett voksolni a kedvencekre.

2017-ben Az Év Fürdője a Hungarospa Hajdúszoboszló, Az Év Feltörekvő Fürdője a Demjéni Termál Völgy lett és a A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017 címet a szentendrei V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont szerezte meg.

A makói Hagymatikum Gyógyfürdő az Év Feltörekvő Fürdője kategóriájában indult és az előkelő 5. helyezést érte el a szavazatok alapján. A megyei rangsorban pedig az első helyezést nyerte el megelőzve a szegedi Napfényfürdő Aquapolist és az algyői Borbála Fürdőt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest