Makó színes

Már nem csak a fürdővendégeket várja a megújult Nyugi bár

Augusztus eleje óta Ferenczi Mónika üzemelteti a Hagymatikum Nyugi bárját, mely nem csak új környezetet és kínálatot, de új programokat is jelent. És már fürdőjegyet sem kell venni, a belépéshez.

Korom András – Makó

Immár nyitva a Makovecz tér felől is a Hagymatikum Nyugi bárja, melyet augusztus eleje óta új üzemeltető visz. Ferenczi Mónika azt ígéri, hogy nem csak a bútorokat cseréli ki. De a korábbitól eltérő kínálattal és programokkal és várja a vendégeket, legyenek azok akárhány évesek.

– Néhány napja nyitottuk meg, s az a célunk, hogy megnyerjük magunknak a makói és a máshonnét érkező torzsközönséget – mondta. Hozzátette, hogy a vendégek számára alaposa könnyebbséget jelent, hogy már nem csak azok jöhetnek a Nyugi bárba, akik fürödni érkeztek a gyógyfürdőbe, ugyanis a bárt kinyitották a Makovecz tér felé, ahol már a teraszuk is működik.

– Ha egy kicsit igényesebb környezetben le szeretne ülni, az nálunk azt megteheti. Korábban a Nyugi bár büféként működött, de mostanra megváltozott, hangulatosabb, intimebb lett a profilunk – mondta.

A bár street food és másféle ételsort is kínál, de van sörkorcsolyájuk, makói hagymás zsíros kenyerük is. S aki még különlegesebbet szeretne, az libatepertőt is választhat.

– Megpróbáltunk mindenkinek a kedvébe járni, 0-tól 100 – éves korig. A bár dolgozói immár nem csak a magyar, de a külföldi vendégekkel is szót értenek, hiszen angolul és románul is beszélnek – tette hozzá Ferenczi Mónika.

A Nyugi bár egyébként újféle programokat is szervez, hiszen szeptember végén rosé borkóstolással kezdik a bornapokat, de a sörözők torkát sem hagyják szárazon, hamarosan bajor sörnapot is szerveznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.