Hírek Makó

Kurucz István és Sánta Józsefné nyerte a bűnmegelőzési kvíz kerékpárjait

Kurucz István és Sánta Józsefné azok a szerencsések, akik „A te értéked, a te érdeked” online bűnmegelőzési kvíz főnyereményeit, egy-egy kerékpárt nyerték. A képen a bicajon Sánta Józsefné Zsuzsa.

Korom András – Makó

448-an töltötték ki, s 190-en helyesen a makói önkormányzat és a rendőrség közös bűnmegelőzési kvízjátékát. Közülük sorsolták ki a szerencsés nyerteseket – hangzott el Toldi János képviselő és Palicz András városi rendőrkapitány ma délelőtti közös sajtótájékoztatóján.

Hallgassa meg Palicz Andrást:

A programok rendezvényein 6300-an vettek részt, 10 alkalommal tartottak a témában rendkívüli osztályfőnöki órát, összesen 255 diáknak. Kiosztottak 52 közbiztonsági csomagot és 7 rendezvénynapot is tartottak.

Hallgassa hogy értékelte a kvízt Toldi János:

A kvíz főnyereményét egy-egy női kerékpárt és a hozzá való zárat Kurucz István és Sánta Józsefné nyerték. (kettejük közül csak az utóbbi tudott megjelenni a díjátadón). Sántáné azonnal ki is próbálta a kétkerekűt.

Hallgassa meg Sántáné Zsuzsát, aki a sorsolásra el is felejtette, hogy kitöltötte a kvízt:

Ajándékcsomagot nyertek: Fekete Tiborné, Krivánné Tiboldi Irén, Mihalek Ágnes, Nagy Tamás, Nagy Zoltánné, Patai Boglárka, Pintér Ágnes, Schulcz Katalin, Solymosi Endre és Szirovicza István.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.