Kék hírek Makó

BMW és Mercedes ütközött Makón

Nem sokkal délután egy óra körül ütközött össze egy román rendszámú kisteherautó és egy magyar BMW a makói Lonovics sugárút és Szegedi utcák kereszteződésében. Teljes a közlekedési káosz.

Korom András – Makó

Az elsődleges információk szerint a Maros megyei rendszámú kisteherautó a Lonovics utca felől érkezett, s nem adta meg az elsőbbséget a Szegedi utcán a Maros híd felől érkezett magyar rendszámú BMW-nek.

– Hatalmas csattanást hallottam, s azt hittem, hogy valahonnét rönkfákat borogatnak a ház oldalába – mondta az egyik közeli épületből kiszaladó helybéli, aki nem akart hinni a szemének, amikor a Szegedi utcai ház fala mellett megpillantotta az oldalára dőlt kisteherautót. Azt csak később fedezte fel, hogy a ház másik oldalán egy BMW is a fal mellett állt meg.

navigate_before
navigate_next

Az elsődleges információnk szerint a balesetben két ember sérült meg, őket a mentők szállították a kórházba. A makói tűzoltók a műszaki mentésben segédkeztek.

A rendőrség a helyszínelés idejére már a Hagymás körforgalomnál lezárta a 43-as főutat, így a forgalmat a mellékutcákra terelték.

10 Responses

 1. A főcim azt sugalja, hogy a BMW volt a hibás, egy igazi üjságíró ilyen bakit nem vét, komám el kellene menni kapálni.

 2. Miért kell törölnöd az építő jellegű kritikát? Ez már a sokadik… Így felsőbbrendűnek érzed magad, ha elrejted a hibáidat? Pedig csak szánalomra méltó. Mert ez a munkád és, ha nem tudsz fogalmazni, vagy helyesen írni, inkább ne ezt csináld!

 3. A szöveg egyértelmű, de a cím valóban félreérthető szerintem is.

 4. A szövegnek is voltak gyenge pontjai, de amikor rámutattam a törölt hozzászólásomban, kijavította az újságíró úr.

 5. Tényleg elég félreérthető a cím. Sajnos így jelenik meg mindenhol. Pedig én ott voltam tudom mi történt. !! Üdv a BMW sofőrje

 6. Tisztelt Korom Úr!
  Egy jó cím: – többnyire rövid
  – felkelti az érdeklődést
  – utalhat az eseményre, a helyszínre, az esemény idejére
  ( Fogalmazás munkafüzet ált. isk. 4.o. )
  Mivel ez a cím félrevezető, nem jó cím! Mióta ez a cikk megjelent nekünk kell magyarázkodni, hogy az én balesetben sérült fiam nem hibázott, nem ő okozta a balesetet. Kérem, hogy vagy a címen szíveskedjék változtatni, vagy az egészet törölni, mert ez sértő a fiamra nézve! Ellenkező esetben jogi útra fogom terelni az ügyet.
  Csak még egy gondolat: Ha az ön fiával vagy lányával történt volna meg ez, akkor is ez lett volna a cikk címe?

 7. A rendszámokat illett volna kitakarni, és a főcímnek köszönhetően mindenkinek magyarázkodni kell,hogy nem a tesóm volt a hibás. Sokan el se olvasták a cikket, csak átszaladtak a poszton. Azért egy ügyvédtől megkérdezem jelen esetben mit lehet tenni,mert ez így sértő a testvérem becsületére!!

 8. Kedves Liptákné Bozsár Erika!

  Átjavítottam a címet, és sajánlom, hogy kellemetlenséget okoztak Önöknek azok, akik csak ezt olvasták.
  Nagyrabecsüléssel:
  Korom András

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.