Belföld Hírek Makó

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Váll-Ker Kft. fesztiválja

A kandallógyártásáról is híres makói vállalkozás a Kemencés és Hagymás Grillfesztiváljával érdemelte ki a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet.

MH-Budapest/Makó

Összesen 54 cég 64 terméke, szolgáltatása érdemelte ki a 20. Magyar Termék Nagydíj Védjegy kitüntetést, a tanúsított minőség „útlevelét” a Magyar Gazdaság Ünnepén, ma az Országház Felsőházi termében. A díjakat: Jakab István, az Országgyűlés alelnöke és Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár adták át. A jubileum évében az energiahatékonyság, a környezetbarát és a fogyasztók életminőségét javító, integrált megoldások kaptak nagy hangsúlyt.

Az Országházban adták át a jeles elismeréseket.

Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát azaz Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet kapott a makói Váll-Ker Kft. Kemencés és Hagymás Grillfesztiválja.

navigate_before
navigate_next

A fesztivál, melyet 2002-ben a cég még termékbemutatónak szánt, 15 év alatt többezres látogatottságú, és már a határokon túl is ismert rendezvénnyé nőtte ki magát. A május végi rendezvényeken a cég által készített 100 grillsütőn és 50 kemencén mérhetik össze sütési-főzési tudományukat a versenyzők.

S csöppet sem mellesleg a színpadon sztárvendégek, legutóbb  Magna Cum Laude és Radics Gigi szórakoztatták a nagyérdemű közönséget.

One Response

  1. A rendezvény kiváló volt! A díjhoz gratulálunk. A Magyar Termék Nagydíjat a Váll-Ker Kft. fesztiválja a gazdag programmal, és az érdeklődők részére rendezett gyárlátogatásokkal, a napokon át tartó bemutatkozással-szórakoztatással nagyon megérdemelte. További sok sikert kívánunk a Váll-Ker Kft-nek, a fesztivál szervezőinek és a cég valamennyi dolgozójának!

Comments are closed.