Hírek Makó

Hőszigetelést kap a makói katolikus iskola

Külső hőszigetélést és napelemeket kap korszerűsítik az épület gépészeti rendszerét, illetve kicserélik a Makói Katolikus Általános Iskola és Óvoda nyílászáróit.

MH-Makó

Mintegy 270 millió forintos uniós támogatással korszerűsítik a Szeged-Csanádi Egyházmegye négy köznevelési intézményének energetikai rendszerét, két iskolaépületre napelem is kerül – közölte az egyházmegye vezető pályázati referense. Sztrémi Zsuzsanna közölte, a tervek szerint 2018 januárjára befejeződő fejlesztések célja az épületek üzemeltetésének hatékonyabbá tétele, a fenntartási költségek csökkentése. Mezőtúron a Szent István Katolikus Általános Iskolában és Óvodában kicserélik a nyílászárókat, valamint korszerűsítik a gépészeti rendszert. A Makói Katolikus Általános Iskolában és Óvodában, valamint a pusztaföldvári Szent Imre Katolikus Általános Iskolában és Óvodában a következő hónapokban megtörténik az épületek külső hőszigetelése, a nyílászárók cseréje, a gépészeti rendszer korszerűsítése, és napelemes rendszert is telepítenek.

Békésszentandráson a Hunyadi János Katolikus Általános Iskola és Óvoda épületeinek külső hőszigetelése, a nyílászárók cseréje, a gépészeti rendszer korszerűsítése a beruházás része.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.